Ylös
Suojaliivihuolto

Ainutlaatuinen, maksuton suojaliivien ylläpitopalvelu

FINSEC SAFE –palvelun tarkoitus on varmistaa että luoti- ja pistosuojaliivejä tarvitsevien käyttäjien varusteet ovat kunnossa. Samalla ohjeistetaan käyttäjiä käyttämään, käsittelemään ja säilyttämään liivejä oikein.

FINSEC SAFE -palvelu on maksuton kaikille organisaatioille, joiden käytössä on jatkuvasti yli 10 kpl luoti- tai pistosuojaliivejä.
Muille tarjoamme neuvontaa maksutta puhelimitse (arkisin klo 09:00-16:00) sekä samaa maksutonta ylläpitopalvelua Lahden myymälässä (Total Shop) erikseen sovittaessa. Palvelu ei ole riippuvainen suojaliivien merkistä, mallista tai suojaluokasta.

FINSEC SAFE –palvelu tarjoaa työnantajille kustannustehokasta riskien hallintaa. Liivit huolletaan sovituin määräajoin ja tarkastustulos raportoidaan kirjallisesti.
Mahdolliset puutteet korjataan tarvittaessa ja aina alhaisimpaan markkinahintaan –liivin merkistä riippumatta.

FINSEC SAFE –palvelun sisältö:

1. Säännöllinen oman organisaationne suojaliivien kunnon tarkastelu ja tilanteen kirjallinen raportointi.
2. Kustannustehokas suojaliivihuolto tilaajan toiveiden mukaisesti. Vaihdettavien osien hintatakuu: alhaisin markkinahinta valmistajasta riippumatta.
3. Käyttäjien koulutus; liivien käyttö, säilytys ja todellisen suojauskyvyn demonstrointi jotta käyttäjä tietää liivinsä suorituskyvyn.
4. Konsultointipalvelu, liivien luokitustietojen ja todistusten sekä vauriotilanteiden arviointi.
5. Suojaliivien kierrätyspalvelu; otamme vastaan vanhat liivit vaihdossa uusiin. Suojamateriaalien kuitu käytetään köysien ja kankaiden valmistukseen.

Lue lisää